15 augusti 2012
19:30

Rosviks IK

Referat: Unbyns IF - Rosviks IK

Vi startar matchen med Pär i mål, Jarro vb, Peter o Burman mb och Erik hb. Kris och Simon def mmf med Martin framför. Jensa vänster och Linden höger och Robbs framåt. Abytare: Levi, David, John, Linus.
Matchen startar med ett Rosvik i mycket rörelse och tyvärr kan dom väldigt snabbt göra både 0-1 och 0-2. Vi justerar till en del, men Rosvik är ett bättre lag och det ramlar in mål lite då och då. Vi spelar ganska bra när vi har boll, vilket är positivt och kan skapa en del chanser. Tyvärr kan vi inte stå emot deras offensiv.

I halvlek pratar vi lite om hur vi kan stoppa deras anfall, och lyckas aningen bättre. Men vi möter ett övermäktigt motstånd. Tyvärr kan vi inte göra några mål framåt trots att vi skapa ganska många chanser.
Vi är rätt nöjda med hur vi kan kombinera på mitten med Simon, Martin och Kris. Linden och David Ek vassa framåt. Jensa gör en bra första halvlek då han är aktiv. Backlinjen gör det man kan men möter väldigt rappa spelare. Pälle gör ett par kvalificerade räddningar.